Зареждане...

Условия за ползване

Оригиналната страница на RCParts.eu е представена на английски език и всички промени се правят първоначално на нея. В случай на противоречие или липсваща промяна в описанията на български език или превода на страница, описание на страница, съдържание на страница или особеност на интерфейса, всички решения ще бъдат базирани на съществуващите английски страници.

Правилата за пазаруване в магазина RCParts.eu са прости - всички продукти са представени със снимка на реалният продукт, който ще получите. Ако има липсващи компоненти, представени на снимката, те ще бъдат споменати в описанието - възможно е това да стане на английски език, тъй като магазинът не разполага с автоматичен превод на български език.

RCParts.eu изпраща продукти в България с помощта на куриерска фирма СПИДИ. Магазинът не работи с други куриерски фирми, независимо от желанията на клиентите - сърдечно молим да разберете, че това решение не е продиктувано от нежелание да удовлетворим нуждите ви, а от съществени и важни за нас причини.

Плащането на продуктите в магазина може да се извършва в левовата равностойност на обявената в евро цена при курс 1.959 лева за евро (среден курс "продава" за банките, които използваме). гаранционните условия твърдо и единствено включват производствени дефекти. Клиентите на магазина могат да се възползват от законовите разпоредби в случаите на рекламация - ние ще се съобразим с всяко разумно искане и си запазваме правото да откажем всяко искане, което намерим за неприемливо, в който случай правото на всеки клиент му позволява да потърси правата си според постановления от закона ред. Магазинът продава изключително или основно продукти, предназначени за ентусиасти, чийто живот зависи от стила и начините на използване на потребителите. При възможност, тестваме абсолютно всеки продукт, който доставяме, за да избегнем възможни бъдещи недоразумения.

Забележка - всяка неприета от получателя доставка на стока води до изключване на профила, през който е направена поръчката. Ако профилът ви е изключен, ще може да разглеждате и добавяте продукти в своята количка, но ние няма да получаваме поръчките, които опитвате да направите, и няма да изпратим повторно стока, освен в случаите, когато възстановите пътните разходи или не сте получили стоката по независещи от вас обстоятелства.

Newest products