Зареждане...

За нас

Магазинът RCParts.eu е нов комерсиален проект на малка група ентусиасти на тема радиоуправляеми модели на коли с опит в изграждането на онлайн магазини. Основната ни цел е да осигурим интересни и качествени продукти, които се срещат по-рядко на европейския пазар, на изключително конкурентни цени. Моделите са и наша страст, затова ще може да предложим и лични впечатления, съвети и насоки при избора на модели, непродиктувани от лоялност към дадена марка.

В момента онлайн магазинът предлага доставка и за българският пазар, но имайте предвид, че обемите на продажбите у нас като цяло не позволяват да се съсредоточим само върху клиентите в страната. За сметка на това може да очаквате и официалното обявяване на новостроящият се в София магазин за крайни клиенти през първата половина на 2012 година. Дотогава ще ни намерите на адреса на HardwareBG.com:

  • офис в София: кв. Стрелбище, ул. Бадемова гора 9, ет.1 (Работно време от понеделник до петък, 10:30 до 18:30 часа); телефон: (02) 8650803; 0888520600, 0896696100

Офис София-Стрелбище:


GPS координати: 42.6690887, 23.2990247

Една изключително важна черта на RCParts.eu е широката гама марки и продукти, които предлагаме - ние ще застъпваме най-атрактивните модели от различни производители, без да се концентрираме изключително върху отделните марки. При нас ще намерите радиоуправляеми модели на коли с разнообразни размери за начинаещи и ентусиасти, но не и типично състезателни модели, които излизат извън сферата на интересите ни.

Също така ще наблегнем и основно на електрическите модели, тъй като предлагат безвредна за природата, екологична и дълготрайна работа без съществени инвестиции в осигуряване на гориво впоследствие. Разбира се, при наличие на интересни нитро модели на някои производители, ще опитаме да ги предложим на клиентите си.

Ако имате въпроси или искате да се свържете с нас, използвайте формата за контакти тук.

Newest products